• linkedin
  • Youtube

Hvilket materiale skal du vælge til din skotaske

Skotaske er en slags daglige fornødenheder, som vi ofte ser i vores liv.Det er meget populært, fordi det kan hjælpe folk med at opbevare tøj og sko, der har samlet støv.Men fordi der er mange støvposer på markedet i øjeblikket, hvilken slags materiale er bedre, er det blevet det mest bekymrede problem.

1. Oxford Materiale
Som vi alle ved, er den største fordel ved Oxford, at den ikke bærer godt, så mange mennesker kan lide at købe denne skotaske.Vi bør dog være opmærksomme på en lille defekt i Oxford-kluden, som let kan blive beskadiget af rotter, så vi bør være opmærksomme på rotter, når vi udfører støvforebyggelse.
2, plastmateriale
God tætningsevne, meget populær.Men fordi strukturen er tæt, er luftgennemtrængeligheden ikke særlig god, sko og tøj er let at være fugtige.Det anbefales at opbevare sko på et tørt sted så meget som muligt.
3. Ikke-vævede materialer
Det er også godt at bruge non-woven materiale som smudsomslag.Mange mennesker bruger det nu som et klædeskab.Ikke-vævede materialer virker i vid udstrækning støv-, fugt- og insektforebyggende.På markedet for støvtætte materialer, ikke-vævede materialer eller gode.
4. Gennemskinnelige materialer
Gennemskinnelige materialer er også en type plast.Sammenlignet med al gennemsigtig plast virker gennemskinnelig bedre og kan forhindre insekter.

skotaske


Indlægstid: 28. december 2022